Followers

Monday, 25 February 2013

Easy Street

Nå har jeg fått Easy Street teppet mitt på veggen!

Jeg var med på et mysterium som den amerikanske bloggeren Bonnie hadde i ukene før jul. Hun la ut en del av prosjektet hver uke, og resultatet var det selvfølgelig ingen som visste hvordan ville bli.
Jeg valgte helt andre farger enn de som ble presentert. Ser nå at jeg skulle hatt større kontraster, de grønne og brune ble litt for like, og det førte til at mønsteret ikke kommer så godt fram. Ble med andre ord ikke helt fornøyd...
Teppet mitt ble mindre enn det Bonnie lagde, rett og slett fordi jeg bestemte meg for å henge det opp i gangen, og der er ikke veggen større.


Her noen bilder fra selve prosessen:
Moren min har en liftgardin på kjøkkenet sitt fra Designers guild, det nydelige stoffet var en ispirasjonskilde da jeg valgte stoffer. De sure, grønne stoffene hadde jeg fra før, så supplerte jeg med de andre fra min lokale quiltebutikk Sybutikken Lillehammer. Her er teppet sydd sammen, og quiltingen har startet. Jeg quiltet i et rutemønster "in the ditch", det var det enkleste å få til. Blir litt mye stoff når man skal quilte et så stort teppe med en vanlig symaskin :)

Har mange resteblokker etter dette prosjektet som jeg sikkert kan bruke til noe fornuftig :)

Tusen takk for alle koselige kommentarer på innlegget mitt "Vinterløper"!

Ønsker dere alle en flott uke! Jeg skal nyte vinterferie og fine skiturer.
Quiltehilsen fra Liv Aagot :)

22 comments:

 1. Jeg likte fargevalget ditt godt, - artig at du viser hva som var inspirasjonskilden din til det valget. Ser ut fora t det passet fint gangen :-)

  ReplyDelete
 2. Synes teppet ditt ble kjempeflott og passet fint i gangen din :D
  Løperen fra ditt forrige innlegg var og bare nydelig!!
  Ha en fin dag!!

  ReplyDelete
 3. Teppet ble nydelig med flotte farger. Ha ei fortsatt fin uke :-)

  ReplyDelete
 4. Kjempefint! Det er bra å se andre fargekombinasjoner, og det passer godt inn der det henger.

  ReplyDelete
 5. Nydelig. Likte fargene kjempegodt.

  Astrid

  ReplyDelete
 6. Hei
  Her er det mange timers arbeid,både med å finne farger en skal sy i,som du traff 100%etter min smak!Og ikke mist all den syingen av trekanter osv,uten helt å vite hva en helt skal sy til slutt!Såg på mønsteret,tok pusten fra meg fra starten,er i bunn og grunn ingen blokksyar.
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  ReplyDelete
 7. Syntes teppet ble lekkert og passet godt der det henger, fargene dine er flotte bare synd du ikke er helt fornøyd selv.

  ReplyDelete
 8. Nydelig quilt i lekre farger.

  ReplyDelete
 9. Jeg synes teppet er nydelig. Mye vår i det! Ut fra bildene synes jeg mønsteret kommer fint frem. Kanskje blir du mer fornøyd når det har hengt oppe en stund? Lykke til og ha en fin vinterferie!

  ReplyDelete
 10. Du store min så flink du har vært, teppe var helt nydelig :-)

  ReplyDelete
 11. Jada, helt enig med alle som har kommentert. Teppet ditt ble nydelig. Ser ut som det passer perfekt til gangen din. Artig å se alle de flotte bildene dine. Å ta bilder til bloggen er en kunst.

  ReplyDelete
 12. Åååå så flott teppe. Nydelige farger. Ha ei fin uke:))

  ReplyDelete
 13. Kjempeflott! Fargane var heilt etter min smak;)

  ReplyDelete
 14. Det ligger nog åtskilliga timmars arbete bakom Din Easy Street quilt, tror jag. Och det var kul att Du fotograferat under arbetets gång, tycker jag.

  Dollandesign

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gratulerer med kjempefint quilt; du kan virkelig være stolt! Flotte farge-kombinasjoner og spennende møsnter; gøy å se teppet på veggen :-)

   Delete
 15. Så lekkert dette ble;) Synes du skal være kjempestolt av teppet ditt. Likte fargene veldig godt også. Dette var ett spennende mønster som var veldig fint å se på. Jeg innbiller meg at det ville blitt mere rotete med større kontraster. Synes du får frem mønsteret og effekten veldig bra her:)
  Ønsker deg ei riktig fin uke, dere har vel vinterferie på Lillehammer nå:)

  ReplyDelete
 16. Ett herlig tepppe i flotte farger. Kjempe lurt å bruke den liftgardina som fargebasis og plukke fargene etter det. Du har gjort en kjempe flott jobb med dette. Moro når slutt resultate blir så flott når en ikke vet hvordan teppe egentlig blir. Gratulere

  ReplyDelete
 17. Det var jo kjempeflott, og fargene du har satt sammen var vakre, syns jeg. Du kan være stolt av et så flott prosjekt!

  ReplyDelete
 18. Teppe ditt ble flott.Artig og se hvor forskjellige teppene blir i andre fargevalg.Jeg gleder meg til og få ferdig mitt også.

  ReplyDelete
 19. ES ble kjempelekkert, og det var jo smart å ikke lage det så kjempedigert!

  ReplyDelete
 20. For et nydelig teppe du har sydd. Harmoniske og samstemte stoffer. Kjempelekkert.

  ReplyDelete
 21. Fint veggteppe!! Jeg liker at man faktisk kan tilpasse ting til den størrelsen man har plass til!! Mye bedre å lage et teppe som henger på veggen, enn å legge et stort i en stabel...... Har vært innom butikken på Lillehammer og de har mye fint!! Liker bloggen din!! Anne Kari :-)

  ReplyDelete