Followers

Wednesday, 10 July 2013

Tosidig slumreteppe

Ufo nummer tre er ferdig! Flott tiltak med Tour de Fibre, som var det dyttet jeg trengte for å få ferdig dette teppet som har ligget på vent i 6-7 år... Det var jammen på tide!

Jeg synes stoffene er like fine nå som den gangen jeg valgte dem, her er det batikk, Kaffe Fassett og andre fargeglade stoff i skjønn forening.  Teppet har en vår/sommer-side og en høst/vinter side.Teppet er sydd sammen av tosidige quiltede strimler med bomullsvatt imellom. En genial måte å quilte på, og her har jeg visst lekt meg med frihåndsquiltingen... Det er jo noen år siden disse ble sydd, så jeg hadde nesten glemt hvordan de så ut :)


Det som gjenstod nå var å finne et egnet stoff til mellomverk og lukkekant, og som dere ser på bildet over fikk jeg tak i et herlig stoff på Sybutikken her i byen!


Jeg ønsker alle en glad juli måned, og velkommen til nye følgere!! Nærmer meg hundre...
Quilteklem fra Liv Aagot :)

10 comments:

 1. Her var det mange fine stoffer, artig med to sider i forskjellige fargenyanser! Og så er det deilig å bli ferdig med et prosjekt som har ligget lenge... ;)

  ReplyDelete
 2. Teppet ditt ble veldig fint på begge sider

  ReplyDelete
 3. Hei,og GOD SOMMER!
  Nydelig teppe,skikkelig glad,koseteppe på begge sider!Har prøvd litt på den teknikken,prøvelapper enda!Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  ReplyDelete
 4. Jag tycker att Ditt täcke ser helt underbart ut. Är det tyg som man gillar så tycker man ju oftast om det även efter sex, sju år, precis som Du skriver.

  Dollandesign

  ReplyDelete
 5. Es maravilloso y las telas son espectaculares.No sé que lado me gusta más,ambos son preciosos y el acolchado es genial.Feliz verano!

  ReplyDelete
 6. Et riktig koseteppe, og så smart med to ulike sider da! Dette skal varme godt på kalde høstkvelder:) Ha en fortsatt flott sommer!

  ReplyDelete
 7. Så flink du er:-) Veldig flott teppe!

  ReplyDelete
 8. Det ble et flott teppe. Nydelige farger og stoff. Kjekt når gamle prosjekter blir ferdige. :-)

  ReplyDelete
 9. Ja men det var snyggt, och praktiskt med dubbelsidigt så att man kan variera. Att quilta blocken för sej är något som jag också föredrar. Ha ett härligt veckoslut!

  ReplyDelete
 10. Så smart måte å sy teppe på! Dette må jeg prøve meg på, tusen takk for titten :)

  ReplyDelete