Followers

Monday, 1 July 2013

Tour og UFO-søm

Velkommen til ny følger!
1. juli i dag, og Tour De France er godt i gang. Det er også Tour de Fibre, som er en facebook-gruppe startet av to norske quiltedamer, Hanne og May Britt.

Her er det om å gjøre å sy en etappe hver dag under Touren, og vi viser hverandre hva vi holder på med. Kanskje noe for deg også, hvis du ikke allerede er med?

Jeg ble ihvertfall inspirert til å sette igang, og bestemte meg raskt for at dette er en gylden mulighet til å gjøre ferdig UFO'er. Så jeg heiv meg rundt og dro fram halvferdige prosjekter fra kurver og skap på syrommet, og nå er den første ferdig.

Det var bare lukkekanten som manglet på denne lille løperen med brune stjerner, så man kan jo undre seg over hvorfor jeg ikke har sydd den ferdig... Men dere vet hvordan det er, -det er alltid artigere å sette i gang med noe nytt.


Min neste oppgave er også en lukkekant, tenk det :) 
Denne løperen er stor, så jeg trenger vel ett par dager. 
Under ser dere litt av den, så kommer det ferdige resultatet etterhvert.


Jeg ønsker alle en fin julidag!
Quilteklem fra Liv Aagot :)

7 comments:

 1. Stjerneduken ble fin.Det er greit og være med på utfordringer,da må man bli ferdig med noe.Jeg prøver og bli ferdig med easy street.

  ReplyDelete
 2. Så flotte duker. Ja, er det ikke rart at vi hele tiden begynner på noe nytt og spennende. I år har jeg meldt meg på en utfordring om å sy en ting ferdig hver måned. Så har alt fått seks ferdige UFOer. Lykke til med utfordringen.

  ReplyDelete
 3. Så lekre løpere! Men er enig at lukkekanter tar laaang tid! Og ufoer er viktig å ha tror jeg:)for jeg har maaange av dem:)

  ReplyDelete
 4. Super fin løper - fargene traff meg :o)

  ReplyDelete
 5. Kjempefin løper! Blir spennede å se den neste ferdig også.

  ReplyDelete
 6. Löparen med de bruna stjärnorna mot det turkosa tyget var jättefin, tycker jag. Riktigt fin var den!

  Dollandesign

  ReplyDelete
 7. To nydelige løpere. Kjekt med en Tour slik at man får tatt unna slike ting. Lykke til med neste etappe.

  ReplyDelete