Followers

Tuesday, 31 December 2013

Celtic Solstice Mystery, del 4

Hei til deg på årets aller siste dag!

I dag vil jeg vise deg mine 120 orange og grønne 4-patches (firerblokker), fjerde del i Bonnies Mystery
De er sydd på en annen måte enn Bonnie sine blokker.
Ta en titt på bildene først, så får du linker til nyttige sider etterpå.Det er Turid som har bloggen Den syende himmel som ga meg ideen til å sy på denne måten, takk til henne! Hun viser fremgangsmåten trinn for trinn og har en flott blogg som det er verdt å ta en titt på, den finner du her
Jeg vil også anbefale deg å se en video hvis du vil sy 4-patches slik jeg har gjort, den kan du se her.


Jeg har vært på romjulssalg på min lokale quiltebutikk, Sybutikken Lillehammer. Nå har jeg mange timer med syglede å se fram til!
Alt dette fikk jeg forresten til halv pris, og salget forsetter på nettbutikken ut året, vil du gjøre et kupp må du gå inn her
(PS! Jeg er ikke sponset for å skrive dette, men støtter selvfølgelig opp om nærbutikken min :))


Til slutt noen bilder av et pyntet julebord. Med dem vil jeg få takke for alle besøk og koselige kommentarer på bloggen min dette året, håper du følger meg videre i 2014!GODT NYTT SYÅR TIL DEG! 
HAPPY NEW YEAR!
Klem fra Liv Aagot :)

17 comments:

 1. Godt Nytt År! til deg også. Veldig fin blogg du har. Masse inspirasjon å hente. Takk for at du deler.

  ReplyDelete
 2. Jeg er altså så spent på å se det ferdige resultatet av dette. Teppet, og jeg er jo glad i farger, og det har du nok av!!
  Takk for hyggelige kommentarer og inspirasjon! Vi sees i det nye året også, i alle fall på bloggen!
  Godt nytt og kreativt år til deg, quilteklem fra Grete.

  ReplyDelete
 3. Så herlige farger, og så mange flotte bilder. Og gratulerer med ferdige blokker. Jeg må sy resten i morgen. Da er vi så og si klar for nyttårsfest hos gode venner. Jeg har kunnet konsentrere meg om sying hele dagen, siden jeg ikke skulle lage middag selv. Godt nyttår til deg og dine!

  ReplyDelete
 4. Mange fine bilder :) Godt Nytt(sy)År til deg også , og takk for alle koselige kommentarer og besøk i året som har gått ! :)

  ReplyDelete
 5. Lovely colours !!!!!!Thank you for the tutorial , Liv !!!!!!
  I wish you a HAPPY NEW YEAR !!!!!!!

  ReplyDelete
 6. Celtic Solstice blir fargerik og flott!
  Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år!

  ReplyDelete
 7. Det blir spennende å se hvordan blokkene skal settes sammen! Det er jo mange forskjellige farger :) Kos deg med søm og nye stoffer!

  Jeg ønsker deg alt godt for det nye året!

  ReplyDelete
 8. Det blir spennende å se resultatet av alle de friske gla-fargene. Gleder meg til å følge deg videre i det nye året. Ønsker deg et Godt Nytt År! :-)

  ReplyDelete
 9. Godt Nyttår Liv Ågot!Ååååå,så mye flott og friskt i fargen.Syr også vindmøller og firerblokker ligger i ufo hauen... ny måte hos deg ang.,
  sammensying det må jeg se nærmere på.Takk for tips og mye flott inspirasjon.:)))

  ReplyDelete
 10. What a lovely Christmas table.

  Happy 2014!

  ReplyDelete
 11. Å så mange fine stoffer du har fatt tak i på tilbud! Blir nok mange timer med kos:) spennende å følge med på bonny- mysteriet ditt. Er helt enig med deg at en må støtte lokale butikker, vi mistet jo "vår" lappebutikk i Elverum sjøl om det er 10 mil en vei dit så vart det et tap for oss syns jeg:)

  ReplyDelete
 12. Virkelig glade farger !
  Ønsker deg et flott nytt sy år ..
  gleder meg til å følge deg .
  Takk for dine alltid så fine ord hos meg .
  klem Anne

  ReplyDelete
 13. Godt nytt syår til deg også,Liv Aagot! Morsomt å følge med på Bonny- mysteriet. Jeg har ennå ikke kommet i gang, men har funnet fram stoffene... Det er jo en god begynnelse.
  Takk for all oppmuntring og hyggelige tilbakemeldinger både på bloggen min og FB. Gleder meg til å følge deg videre! Klem fra Zkari

  ReplyDelete
 14. Godt Nyttår! Så fargerike blokker! :) Mange flotte stoffer du har fått deg.Og ikke minst det fine julepyntete bordet ditt :)

  ReplyDelete
 15. Så inspirerande färgrikt projekt du har på gång, massor med quiltvitaminer! Och härliga tyger har du fyndat i din lokala quiltbutik, blir spännande att se vad du hitta på att sy av dem. Önskar dej ett riktigt gott och syrikt nytt år 2014!!!!!!

  ReplyDelete
 16. Koselig å lese bloggen din, gøy å følge B. Mystery! Godt Nytt Sy År 2014:))

  ReplyDelete
 17. Så fine stoffer du har satt sammen, og koselig pyntet julebord! Klart jeg følger deg videre! Du lager så flotte ting!
  Ønsker deg et riktig godt nytt år! :)
  Klem fra Lisa

  ReplyDelete