Followers

Sunday, 26 January 2014

BBCA, Block 1 - Four Patch Fun, Design 2: Gridlines

Det er ikke lett å frihåndsquilte rutenett (gridlines)...

Har sydd den andre av de tre blokkene i del 1 av 
Building Blocks Quilt Along med Leah Day. 

Men øvelse gjør mester, så det er bare å fortsette treningen med stoppefoten!


 Her er min lyskasse! Sybrettet med en Ott-lite lampe under. Fungerer helt greit!Vi har overnattet i en tretopphytte, og det kan anbefales! 
Himmelhytta
Vil du lese mer om tretopphyttene, finner du informasjon her.

Jeg er så glad for alle kommentarer (tusen takk!), og syns det er koselig at du leser bloggen min :)
Quilteklem fra Liv Aagot

9 comments:

 1. Blokka di ser veldig fin ut! Eg trur eg må gjere mine om att... Har lyst å få dei finare, og helst ha flanell bakstykke. Spennande hyttetur!

  ReplyDelete
 2. Vilken fin frihandskviltning!!!

  ReplyDelete
 3. Hei!Kjempefin frihåndsquilting synes eg både framside og bakside!Har ikke kommet i gang med hennes prosjekt enda,men eg har frihåndsquiltet av mine prøvelapper fra kurs vi hadde i Kinsarvik for en god stund siden,den siste tiden,ufo arbeid

  ReplyDelete
 4. Det ser ut til at du er på god vei til å bli en mester :) Linjene dine ser rette ut, synes jeg! Tror ikke jeg hadde hatt nakke til det - blir litt for konsentrert...
  Lysløsningen din er noe jeg selv også har tenkt på. Men jeg har ikke en slik lampe, får se hva jeg finner. Det skal jo ikke så mye lys til. Mye lettere å tegne når stoffet ligger på en plate. Jeg håper fortsatt å gjøre noe stitchery en dag, og da er det jo greit å ha utstyret klart...

  ReplyDelete
 5. Ja, det ble et mesterlig resultat, denne blokka også! :)
  Tretopphytter har jeg ikke hørt om. Kan tenke meg det var en fin opplevelse. Har vært inne og sett på siden. Dompaper er så flotte, har dessverre ikke sett noen på flere år.
  Ha en god søndag! :)

  ReplyDelete
 6. Tusen takk for ideen! Jeg har både sybrettet og Ottlight lampa, men dette har jeg ikke tenkt på. Jeg tegner mot vinduet og det er ikke alltid like greit. Har quilta første blokka i helga og gleder meg til fortsettelsen:) Blokka di var kjempefin! Morsom tretopphytte! Ha ei flott uke!

  ReplyDelete
 7. Synes quiltinga di ser perfekt ut jeg. Gøy at du deler bilder fra tretoppen :)

  ReplyDelete
 8. Ser no ut for at du har dreisen på dette. Jeg bruker også lampe under sybordet som du :)

  ReplyDelete
 9. Dette ser jo romantisk ut. Du tar supre bilder! Artig å følge med quiltingen din også. Skulle bare hatt litt mer tid til å sy. Har så lyst å prøve disse blokkene. Ha ei flott uke.

  ReplyDelete