Followers

Wednesday, 26 February 2014

Table runner and small gifts

I practise my free motion quilting skills, and have made a small table runner. Three more bigger tops are ready for beeing quilted. 

Jeg øver meg på frihåndsquilting, og har sydd en liten løper. 
 Tre større topper ligger klare til quilting. Har bare brukt stoppefoten på den lille løperen, men det er nok mulig at jeg finner fram overtransportøren når jeg skal quilte rette linjer på de store løperne.I love having some gifts available, and have made:
  
Scissors case i Japanese folding technique, sewn by hand 
and 
 Small pouches (perfect for a lip stick).

Det er alltid fint å ha noen gaver liggende. På januarmøtene i mine lokale quilteforeninger var jeg så heldig å være veileder, og i og med at vi hadde årsmøte, var det greit med prosjekter som blir ferdige i en fei. I Gausdal Quiltelag sydde vi et saksetui i japansk bretteteknikk (håndsøm). Kanskje noen kjenner igjen det nydelige stoffet med fugler jeg fikk i gave fra Turid som har bloggen Den syende himmel.  I Lillehammer Lappelaug sydde vi en liten pung. 
Jeg har blogget om disse pungene tidligere, se etiketter.


I'm enjoying my winter holiday this week. 
Hope you are having a good week too!
Jeg nyter vinterferien. Håper du får en fin uke også! Tusen takk for at du titter innom og takk for koselige kommentarer!
Thanks a lot for visiting my blog and all nice comments!

Liv Aagot :)

18 comments:

 1. Oi, så mye fint du har sydd. Kjekt å se at du allerede har brukt det fuglestoffet. Det passet fint til de saksetuiene. Du er blitt en kløpper på quilting. Jeg må få meg ny maskin før jeg prøver, og det kan bli en stund til.

  ReplyDelete
 2. Hei og god formiddag;)
  Så flott den løperen ble. Kjekt å være veileder i quiltelaget;) Alle har behov for dyktige og inspirerende veiledere. Perfekt med en syglad og flink lærer;)
  Kos deg med friuke;)

  Klem fra Ann-Mari

  ReplyDelete
 3. Fine saker... de småpungene er kjempefine!

  ReplyDelete
 4. Her var det mye fin quilting - mange flotte mønster du har laget :-)

  ReplyDelete
 5. Kjempefin løper du har laget, likte at den var så lys og fin. Flott sakse-etui og punger også :-) Ha en fin-fin dag :-)

  ReplyDelete
 6. Så flotte sakseetui i nydelig stoff :) Flott quilting på løperne ,- i det hele tatt mye fint :)

  ReplyDelete
 7. Your runner is awesome and it`s a great way to try FMQ and all those little projects are gorgeous!!

  Have a great week.

  ReplyDelete
 8. Delikat løper med superflott quilting. Og småsøm er artig , fine sakseetuier og veldig populære gaver , både å gi og få ;)

  ReplyDelete
 9. Flotte ting, og flott quilting.:-)

  ReplyDelete
 10. Fine ting du har sydd! Sakseetuiene var søte.

  ReplyDelete
 11. Ser at du fikk prøvd ut en del av dine nye quilteteknikker! Det ble fint! Når det gjelder quiltingen min, så har jeg nå kjøpt meg etiketter i A4-størrelse som jeg skal klippe ut og sy rundt. Skal vise etter hvert... ;)

  ReplyDelete
 12. Løperen var utrolig lekker. nydelige farger og stoff. Quiltingen var også veldig fin! Og kjekke småting/gaver du har laget også. :-)

  ReplyDelete
 13. Så mye fint ! De sakseetuiene var kjempesøte. Nyt ferien fortsatt.

  ReplyDelete
 14. Så mye fint du har sydd! Nydelig løper med flott quilting. Artige småting også. Kjempesøte de små etuiene til lebestiften.

  ReplyDelete
 15. Det är så kul att se Din quiltning!
  Det ser så härligt ut när Du har varierat Din quiltning beroende på tygets mönster, tycker jag.

  Dollandesign

  ReplyDelete
 16. Så fine ting du lager! Quiltingen har du jo virkelig kontroll på!

  ReplyDelete
 17. Imponerande att se din frihandsquiltning, verkligen proffsigt och sax-fodralen blev så snygga, du är säkert en stor inspirationskälla och tillgång i ert quiltgille!!!

  ReplyDelete
 18. Så fin og delikat løper! Den quiltingen din ser jo bare super ut!! Fine etuier til saks og søt pung. En sånn pung har jeg også sydd.

  ReplyDelete