Followers

Saturday, 12 January 2013

Nålpute: Cathedral window pin cushion

God lørdag, damer!

I dag fikk jeg en oppfordring på facebook av Åsta Martine Helena Desiree om å sy nålpute.

Da var det bare å sette igang, det var både enkelt og artig!

Gå inn på følgende side og få fremgangsmåten trinn for trinn:  gogokim.blogspot.comSom dere ser er mønsteret inspirert av de flotte rosevinduene i katedraler, derav også den engelske tittelen.

Fin, rask og koselig liten gaveide!

Hilsen fra Liv Aagot  :)

8 comments:

 1. This is really lovely - I feel inspired to make one too!!

  ReplyDelete
 2. Der fant jeg deg, jo. Tusen takk for denne linken. Kanskje blir jeg inspirert til å sy en slik en vakker dag.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Det er lite søm på nålputa, mest bretting og stryking. Må lage en mal i papp, denne legges oppå baksiden av stoffet, og du bretter rundt kanten slik at rettsiden av stoffet synes. Jeg funderte litt på dette selv, derfor er det greit å vite. Jeg sydde i knappen før jeg fyllte den med vatt. Håndsøm til slutt. Lykke til!

   Delete
 3. Nåleputa di vart jammen fin:)
  Såg du hadde lagt deg til som følgar hos meg, men det var ikkje mulig å finne deg når du ikkje la igjen kommentar. Legg inn link til bloggen din på profilen din, så blir det lettare å få følgarar;) Vel, eg fann tilfeldigvis fram til deg via Pia Si Sia....

  Og please, ta bort ordrebekreftelsen ved kommentering! Den er eit ork.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Sonja :) Takk for koselig hilsen og nyttige tips! Jeg har fått fjernet ordtebekreftelsen ved kommentering, men har ikke klart å lage link til bloggen på profilen. Helt sikkert en enkel sak, men...Du har en utrolig flott blogg, jeg er imponert! Ha en god dag :)

   Delete
  2. Hei igjen!
   Gå inn på profilen din, trykk på "Rediger profil" oppe til høgre, under Personvern går du inn på "Vis mine blogger" og hukar av for bloggen din, lagre. Lykke til!

   Delete