Followers

Monday, 18 February 2013

Myntpung

 Tusen takk for alle hyggelige kommentarer på forrige innlegg, og velkommen til nye følgere!

I kveld har Vivian og jeg har sydd igjen, for en god start på uka!

I dag prøvde vi oss på myntpung, jeg fant mønsteret på bloggen Timotei :)  


De ble veldig søte, og mønsteret var supert å følge, men jeg hadde ikke helt dagen i dag... Symaskinen min fusket litt, sikkert en brukerfeil...Måtte fram med sprettekniven flere ganger før jeg var fornøyd med glidelåsen. Sydde så endene og klippet over slik som det stod i mønsteret. Men det jeg glemte var å dra opp glidelåsstopperen først, og ble ganske så lang i maska da jeg oppdaget det... Hva skal man med en myntpung man ikke får lukket glidelåsen på?! Søren også! Men vi kunne ikke annet enn sprute ut i latter, for dette var jo "toppen på kransekaka"! Ja, ja, det var den sykvelden og den myntpungen, tenkte jeg. Men Vivian visste råd! Jeg fikk ordre om å sprette opp igjen den ene enden, her skulle det repareres! Operasjonssykepleier Vivian fant den avklipte biten med stopperen på, rev den av og fikk tredd stopperen på glidelåsstubbene! For ei dame! 




Vivian har laget den lyse med brune ruter og blomster, og den sorte er min.

Tusen takk til Rannveig på Timotei for fint mønster!

Artig å sy, og sikkert fin å forstørre også.
Ps: Anbefaler å sy til glidelåsen for hånd på innsiden.

Til slutt et bilde fra gårsdagens skitur i det flotte terrenget vi har i nærheten av Lillehammer. Bildet er tatt på ca 1000 meters høyde på Lunkefjell ved Sjusjøen. Nydelig himmel !


Ønsker dere alle en riktig god og kreativ uke!

Quiltehilsen fra Liv Aagot :)

14 comments:

 1. Fine punger, og morsom lesning;) Jeg vet hvor lett det er å klippe før man tenker, -eller dvs. sjekker! Da er det godt å ha gode hjelpere;)
  For et praktfullt skiterreng dere må ha vært i.

  ReplyDelete
 2. Fine punger begge to. Fort gjort å gjøre feil, iallefall om man først begynner å plages :-) Men fint redda av din venn :-)

  ReplyDelete
 3. kjempefine punger du har sydd.
  nydeligt vinterbilde.Ett drømmested:)
  Legger meg til som følger.Du er velkommen innom min blogg.eG titter eg nok snart innom iGJENN. :)
  fIN UKE VIDERE TIL DEG.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Kjersti og takk for hilsen! Har prøvd å gå inn på bloggen din før, men uten hell. Kan være fordi du er på Google pluss. Jeg opplevde at det var best å ha en blogger profil også. Hva er bloggadressen din? Vil gjerne følge deg! Ha en god dag!

   Delete
 4. Takk for koselig kommentar på bloggen min. Ja, det dukker stadig opp nye blogger, og nå har jeg bladd kjapt nedover på din blogg. Her var mye kjekt og inspirerende. Her vil jeg tilbake, og jeg legger meg til som følger. :-)

  ReplyDelete
 5. Så morsomt å lese om "alt som gikk galt". Her er det nok så de fleste kjenner igjen seg selv vil jeg tro, inkludert meg selv:)Men du verden så koselig å sy sammen med noen. Flott på Lunkefjellet ser jeg, vi skal dit opp i slutten av uka og nyte finværet på Elgåsen;) Ha en fin uke;)

  ReplyDelete
 6. Hihi jeg ler av det du skriver og kjenner meg igjen på akkurat det du gjorde! Og lang i maska er bare fornavnet når en oppdager det:) Godt pungen ble reddet og du får brukt den:)Dem ble jo knallfine begge to! Fint oppå Sjusjøen og nå, kan jeg tenke meg, vi skal ut på ski, og gå bort til fiskevannet igjen i dag. Må bare innom og se om det er noe nytt i bloggverdenen min;) Ha en trivelig dag videre:)

  ReplyDelete
 7. kjempefine myntepunger du har sydd. Flott at du linker til mønstret :-)
  Ønsker deg ei fortsatt fin uke :)

  ReplyDelete
 8. Flotte myntpunger dere har sydd.Hvem har ikke tabba seg ut når vi syr glidelås?Det har jeg også gjort flere ganger...

  ReplyDelete
 9. Det låter så trevligt när Du skriver att Du och Din väninna har haft en sykväll. Och Era myntpungar är jättefina, tycker jag.

  Dollandesign

  ReplyDelete
 10. Fine punger dere har sydd! ... og så godt at du hadde drahjelp, så pungen din ble fikset og ble ferdig ;-)

  ReplyDelete
 11. Artig å lese he-he-he, fort gjort:) fine punger ,- har laga slike punger jeg å etter samme mønster fra Timotei.

  ReplyDelete
 12. Ja fine de pungene fra Timotei, fine farger på de :-)
  For ett bilde av fin natur du hadde tatt, nydelig..

  ReplyDelete
 13. Vi har det så hyggelig på sykveldene våre, Liv Aagot og jeg. Jeg er kjempeglad for at vi funnet tilbake til syinga sammen. Takk for at du er du, Liv Aagot ! Jeg ser fram til mange koselige sykvelder framover :) Og glidlås episoden endte med latter, men den endte også bra :)

  ReplyDelete