Followers

Saturday, 16 February 2013

Alfabetteppe

Kollega Kirsten ønsket at jeg kunne sy et bilde med alle bokstavene til barnebarna hennes, og den utfordringen måtte jeg jo ta :) 

Det ble ferdig i ettermiddag, og jeg håper både hun og de som skal ha det i huset sitt, blir fornøyde. Det er ikke bare-bare å sy til andre... 

Mønsteret er hentet fra boka "Lappeteknikk fa A til Å" av Grete Gulliksen Moe og Kirsten Vistnes.

Jeg har forminsket det, kuttet ut rammer og brukt helt andre stoffer, og syns det ble ganske så koselig.Tenkte jeg skulle gjøre det litt enkelt og samtidig få et variert stoffutvalg, og valgte to ulike pakker med ferdige kvadrater fra Panduro. Men det var litt frustrende å oppdage at kvadratene slett ikke var kvadratiske og dermed heller ikke like store da jeg skulle begynne å sy sammen etter at bokstavene var applikert på, og jeg måtte mikse og trikse litt for å få sømmene til å stemme. De møtes for det meste...

Jeg har applikert med knapphullssting på maskin, og quiltet "in the ditch".


 Nå har jeg et "Easy Street" teppe klart til quilting, og har begynt på et par prosjekter til. Det er så artig når man får ånden over seg :) 

I dag valgte jeg å bli inne i det fine været, og her er utsikten jeg hadde fra syrommet mitt :) 


Vil takke for alle kjempekoselige kommentarer på bloggen min om pennalet, og også tidligere hilsninger. Det er så hyggelig å høre fra quiltevenner rundt omkring, setter stor pris på at dere skriver en liten kommentar :)

Til slutt vil jeg ønske dere alle en god helg!

Quiltehilsen fra Liv Aagot

22 comments:

 1. Det teppet kunne jeg også ønsket meg om jeg var ei lita jente som skulle lære bokstavene.
  Utrolig flott.Ergelig med kvadrater som ikke passer sammen.Du burde si fra, slik at det ikke gjentar seg.Eller så må du kutte dem selv,da har du kontroll.God helg!

  ReplyDelete
 2. Det är ett fantastiskt fint täcke Du har sytt i underbara färger, tycker jag. Denna quilt kan Du vara stolt över!

  Dollandesign

  ReplyDelete
 3. For et nydelig teppe, med masse gla`farger :-)

  God helg :-)

  ReplyDelete
 4. Teppe ble nydelig.Og fargene er flotte.Ergelig at kvadratene ikke var like.Jeg holder også på og sy Easy street.

  ReplyDelete
 5. Takk for koselig kommentar på bloggen min! For et flott teppe du har sydd! Jeg får litt flash-back av bildet av Lillehammerbrua (for det er vel den?) Jeg hadde besteforeldre på Biristrand, og har mange gode minner derfra! Hilsen Siri:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Siri og takk for hilse :) Joda, du kjenner nok igjen riktig bro! Den heter forresten Vingnesbrua , og bildet er tatt i retning Vingrom og Biri :) Hvis du er i byen igjen, så må du si fra, så kan vi ta en kaffe og en tur til Sybutikken Lillehammer :)

   Delete
 6. Det ble et kjempeflott alfabetteppe!! Skikkelig artige stoffkombinasjoner og farger. Dette må da være midt i blinken;)

  ReplyDelete
 7. Fargerikt og flott bokstavteppe!

  ReplyDelete
 8. Et helt nydelig teppe i uvanlige farger, dette ble knallfint. Jeg er sikker på at dette faller i smak;) Takker for koselige kommentarer på bloggen min, det setter jeg virkelig pris på!

  ReplyDelete
 9. Et vakkert teppe i nyydelige farger , :)-- farger til å bli glad av ,--- Takk for koselige kommentarer på bloggen min. God helg :)

  ReplyDelete
 10. Flotte fargerike bokstaver i quilten din; heldig den som får den ! Jeg tror nok den er et lærerikt teppe i tillegg :-))

  ReplyDelete
 11. Hei! Så fint teppe!! Bokstavteppe er jo nyttig også!:-). God søndag!! Annek:-)

  ReplyDelete
 12. Kjempefint teppe. Ha en fin søndag.

  ELisabeth

  ReplyDelete
 13. Teppe ble veldig fint og i fine friske farger :-)

  ReplyDelete
 14. Artig å få slike oppdrag. Lekret stoffer du har brukt, tenker det blir glade barn som kommer til å kose mye med dette. Samtidig lærer de seg bokstavene. Supert.

  ReplyDelete
 15. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min, alltid koselig 😃det ble et nydelig og fargerikt teppe, sikker på at mottaker blir fornøyd. Ønsker deg ei fin og kreativ uke.

  Klem fra Sissel

  ReplyDelete
 16. Kjempe fint teppe! Jeg blir inspirert av å lese bloggen din og om sygleden du har om dagen, for hos meg har d vært mer strikkepinner enn symaskin i d siste. Spent på å se "East Streets" teppe, for d vet ikke jeg hva er.
  Solveig

  ReplyDelete
 17. For et nyyydelig teppe !
  Litt frustrert her jeg i dag ..
  har prøvd å få orden på symaskinen min ,
  men det ser umulig ut .
  Skjønner ikke hva det er ,tror den har sett sine beste dager.
  Alltid så kjekt å se alt det fine du tryller fram !
  klem

  ReplyDelete
 18. Flott alfabetteppe!! Fargene ble såå fine sammen! Mottaker må jo bare bli fornøyd!

  ReplyDelete
 19. Tusen takk for alle kjempekoselige kommentarer fra alle dere flinke og kreative lappedamer!!

  ReplyDelete
 20. Dette teppet ble jo bare helt nydelig.

  ReplyDelete